miércoles, 4 de mayo de 2022

Malta -  Dilluns 02/05/22


Després d'unes quantes instruccions al hall de l'edifici, ens assignen a cadascú un aula i comencem la classe xarrant amb diferents companys d'altres països del beneficis i possibles aplicacions a l'aula que podem trobar utilitzant metodologies TIC. També ens dona alguns consells per a treballar de manera col·laborativa i afegim el treball que realitzant mentre fem una graella compartida. 


El primer repte que trobem és realitzar un Web utilitzant WIX. Després d'analitzar on podem aplicar i quins son els trets característics de les pàgines web comencem triant un tema per a desenvolupar un projecte que presentarem al final del curs. Poc a poc, anem endintsant-se en tasques més complexes i anem lidiant cada vegada millor amb l'anglés mentre treballem, degut a la gran quantitat d'informació que aporta la professora. I si, és realment esgotador tractar d'entendre tot el que diu, mentre produixes.


Acabem amb una reunió per parlar de les eixides culturals programades i després anem a descansar. Com hem complit, fem una volta amb unes companyes d'Elda que hem conegut a l'aeroport i  també assiteixen a l'acadèmia, encara què a un altre curs. Després fem la "cerveceta" de rigor i  agafem forces per afrontar un altre dia que es presenta extenuant.



No hay comentarios:

Publicar un comentario