jueves, 5 de mayo de 2022

Malta - Dimarts 03/05/22

Va de bo

Comencem amb un bon desdijuni per aguantar el dia. El 'timetable' és dur però cal fer-se avant.

Sessió de creació de blogs inicial indagant en els beneficis que pot  tenir per als nostres alumnes la creació de contingut amb aquesta ferramenta. Continuem amb la personalització del format amb la inclusió de pàgines i alguns elements avançats com contingut incrustat al propi blog. Discutim sobre la millor manera de maquetar el blog segons l'audiència a la que va destinada i per últim coneguem una ferramenta interessant, anomenada edpuzzel, per inserir notes i preguntes mentre es reprodueix un vídeo.

Sols hem parat 15 minuts entre les dues primeres sessions i 35 minuts per dinar entre la segona i la tercera sessió. Tot seguit, visita programada a la capital de Malta, la Valeta. Recorreguem jardins amb vistes espectaculars i el guia ens informa amb pels i senyals de tots els detalls que amaga cada pedra. 

Però el més interessant, ho deixa per al final, una escenificació de la decapitació de Sant Joan realitzada per Caravaggio que et possa els pels de punta. No podem anar-nos-en sense visitar aquesta obra i tot el que conté el temple, seria un sacrilegi......temps lliure per a passejar i compartir experiències amb bona companyia.



No hay comentarios:

Publicar un comentario