sábado, 17 de diciembre de 2022

Misterbianco - Divendres (16/12/22)

 En aquest jornada de mobilitat, l'última com a tècnia d'aprendre mirant en el lloc de feina, cal destacar el treball que impliquen les activitats preparatòries de l'Erasmus+.

Hem iniciat la jornada amb l'obervació de la gestió d'una classe diversificada en tres nivells. Un primer grup d'alumnat, amb la professora d'anglés, han sintetitzat les lectura relacionades amb continguts Erasmsu.

Paral·lelament, el segon grup ha estat dissenyant i creant la cartelleria (representant la simbologia eTwinning), mentre que el tercer grup, el més nombrós, ha treballat la part expositiva, tant pel que fa a la descripció del programa, com per una iniciativa de la Comissió Europea de Docents per desenvolupar projectes comuns entre països. A més a més, també han treballat la part personal, donant la seus opinió respecte als avantatges que implica per al su aprenentatge.

Hem continuat amb un podcast. Una entrevista realitzada per part de dos alumnes italians als dos professors de l'IES Porçons. Les preguntes que ens han realitzat, han recollit la satisfacció de l'experiència, les transferències de la seua metodologia al nostre institut, i alhora hem compartit les activitats de l'IES Porçons respecte a la sostenibilitat.

Finalment, hem realitzat una avaluació amb la direcció del centre, la coordinadora del projecte Eramus+, i el professorat, evidenciant que ha estat una experiència gratificant i enriquidora, acompanyada per una atenció càlida, entranyable i molt propera.






No hay comentarios:

Publicar un comentario